Głowa

Wieprzowina


Skład

Głowa wieprzowa to cienkie pasma mięsa z przerostem tłuszczowym i powięziami oraz grubą warstwą skóry. Mięso ma barwę różową, tłuszcz jasnoróżową.

Przeznaczenie

Posiada dużą ilość tłuszczu dlatego często jest wykorzystywana jako dodatek do pasztetów, farszów mięsnych czy galaret.


Oszczędzaj z Dominikiem

Dzięki naszej karcie będziesz płacił mniej za codzienne zakupy! Z Kartą Stałego Klienta możesz kupować taniej wysokiej jakości mięso i wędliny.

Zarejestruj kartę

Znajdź najbliższy sklep

Nasze sklepy znajdują się w kilku miejscowościach min. w Gdyni, Rumi, Redzie i Wejherowie. Sprawdź, czy w Twoim sąsiedztwie jest już Dominik Mięsny.

Znajdź najbliższy sklep

Strona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...