Ogony wieprzowe

Wieprzowina


Skład

Ogon wieprzowy składa się głównie z drobnych kostek, chrząstek i niewielkiej ilości mięsa i tłuszczu otoczonych cienką skórą. Ma jasnokremowy kolor.

Charakterystyka smaku

Smak jest mdły, lekko gorzki.

 

Przeznaczenie

Stosuje się go do gotowania zup i wywarów. Używa się go w celu pozyskania kolagenu i elstyny.


Oszczędzaj z Dominikiem

Dzięki naszej karcie będziesz płacił mniej za codzienne zakupy! Z Kartą Stałego Klienta możesz kupować taniej wysokiej jakości mięso i wędliny.

Zarejestruj kartę

Znajdź najbliższy sklep

Nasze sklepy znajdują się w kilku miejscowościach min. w Gdyni, Rumi, Redzie i Wejherowie. Sprawdź, czy w Twoim sąsiedztwie jest już Dominik Mięsny.

Znajdź najbliższy sklep

Strona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...