- Strona główna
- Dominik Mięsny
- Produkty
- Mięsa
- Wieprzowina
- Ogony wieprzowe
Skład
Ogon wieprzowy składa się głównie z drobnych kostek, chrząstek i niewielkiej ilości mięsa i tłuszczu otoczonych cienką skórą. Ma jasnokremowy kolor.
Charakterystyka smaku
Smak jest mdły, lekko gorzki.
Przeznaczenie
Stosuje się go do gotowania zup i wywarów. Używa się go w celu pozyskania kolagenu i elstyny.
Oszczędzaj z Dominikiem
Dzięki naszej karcie będziesz płacił mniej za codzienne zakupy! Z Kartą Stałego Klienta możesz kupować taniej wysokiej jakości mięso i wędliny.
Znajdź najbliższy sklep
Nasze sklepy znajdują się w kilku miejscowościach min. w Gdyni, Rumi, Redzie i Wejherowie. Sprawdź, czy w Twoim sąsiedztwie jest już Dominik Mięsny.