Wołowina

Polędwica wołowa

Polędwica to mięsień leżący wzdłuż kręgosłupa. Ma delikatny, mięsny smak i zapach. Jest to najsmaczniejszy i najbardziej ceniony element woł...

Antrykot

Antrykot pochodzi z górnej części tuszy, pomiędzy rostbefem a szpondrem. Mięso jest soczyste, delikatne i grubowłókniste, nieznacznie obrośn...

Wołowina zrazowa

Pochodzi z tylnej ćwierćtuszy. Jest to najdelikatniejszy w smaku element wołowy. Smak i zapach jest aromatyczny, typowy, mięsny. Mięsień jes...

Szponder

Szponder to mięso otaczające dolny odcinek żeber. Smak jest wyraźny, lekko słodki. Szponder najlepiej marynować i piec lub grillować.

Ligawa

Element wycięty z tylnej części tuszy. Mięso jest zbite i soczyste. Ma swoisty, mięsny smak i zapach. Można go smażyć, dusić, grillować i pi...

Ogony wołowe

Ogon wołowy zawiera dużo kości które pokryte są przyległymi do nich mięśniami. Zawiera liczne chrząstki. Ma lekko gorzki, mdły smak i jasnoc...

Łopatka wołowa

Łopatka jest górną częścią kończyny przedniej. Ma czerwoną barwę oraz lekko słodki smak i zapach. Składa się z mięśni poprzerastanych tłuszc...


Oszczędzaj z Dominikiem

Dzięki naszej karcie będziesz płacił mniej za codzienne zakupy! Z Kartą Stałego Klienta możesz kupować taniej wysokiej jakości mięso i wędliny.

Zarejestruj kartę

Znajdź najbliższy sklep

Nasze sklepy znajdują się w kilku miejscowościach min. w Gdyni, Rumi, Redzie i Wejherowie. Sprawdź, czy w Twoim sąsiedztwie jest już Dominik Mięsny.

Znajdź najbliższy sklep

Strona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...