Łopatka wołowa

Wołowina

Rodzaj obróbki

Łopatka jest górną częścią kończyny przedniej.

 

Skład

Składa się z mięśni poprzerastanych tłuszczem i powięziami.

Charakterystyka smaku

Ma czerwoną barwę oraz lekko słodki smak i zapach.

 

Przeznaczenie

Nadaje się do smażenia, duszenia, grillowania i pieczenia. Idealnie nada się również na gulasz oraz do przygotowania mięsa mielonego.


Oszczędzaj z Dominikiem

Dzięki naszej karcie będziesz płacił mniej za codzienne zakupy! Z Kartą Stałego Klienta możesz kupować taniej wysokiej jakości mięso i wędliny.

Zarejestruj kartę

Znajdź najbliższy sklep

Nasze sklepy znajdują się w kilku miejscowościach min. w Gdyni, Rumi, Redzie i Wejherowie. Sprawdź, czy w Twoim sąsiedztwie jest już Dominik Mięsny.

Znajdź najbliższy sklep

Strona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...