Ogony wołowe

Wołowina

Skład

Ogon wołowy zawiera dużo kości które pokryte są przyległymi do nich mięśniami. Zawiera liczne chrząstki. Zawiera znaczną ilość tłuszczu.

Charakterystyka smaku

Ma lekko gorzki, mdły smak i jasnoczerwony kolor.

 

Przeznaczenie

Używa się go do przygotowania zup i wywarów. 


Oszczędzaj z Dominikiem

Dzięki naszej karcie będziesz płacił mniej za codzienne zakupy! Z Kartą Stałego Klienta możesz kupować taniej wysokiej jakości mięso i wędliny.

Zarejestruj kartę

Znajdź najbliższy sklep

Nasze sklepy znajdują się w kilku miejscowościach min. w Gdyni, Rumi, Redzie i Wejherowie. Sprawdź, czy w Twoim sąsiedztwie jest już Dominik Mięsny.

Znajdź najbliższy sklep

Strona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...