Ligawa

Wołowina

Rodzaj obróbki

Udziec wołowy to element wycięty z tylnej części tuszy.

 

Skład

Składa się z grubych mięśni z nieznacznym przerostem tłuszczowy.

Charakterystyka smaku

Mięso jest zbite i soczyste. Ma swoisty, mięsny smak i zapach.

 

Przeznaczenie

Można go smażyć, dusić, grillować i piec. Świetnie nada się na steki, zrazy, bitki, a także na kotlety czy mięso mielone. 


Oszczędzaj z Dominikiem

Dzięki naszej karcie będziesz płacił mniej za codzienne zakupy! Z Kartą Stałego Klienta możesz kupować taniej wysokiej jakości mięso i wędliny.

Zarejestruj kartę

Znajdź najbliższy sklep

Nasze sklepy znajdują się w kilku miejscowościach min. w Gdyni, Rumi, Redzie i Wejherowie. Sprawdź, czy w Twoim sąsiedztwie jest już Dominik Mięsny.

Znajdź najbliższy sklep

Strona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...