- Strona główna
- Dominik Mięsny
- Produkty
- Mięsa
- Wołowina
- Wołowina zrazowa
Rodzaj obróbki
Rostbef pochodzi z tylnej ćwierćtuszy.
Skład
Mięsień jest bardzo delikatny, kruchy, miękki i jednolity. Ma średni przerost tłuszczowy. Mięso ma czerwony kolor, a tłuszcz jest biały.
Charakterystyka smaku
Jest to najdelikatniejszy w smaku element wołowy. Smak i zapach jest aromatyczny, typowy, mięsny.
Przeznaczenie
Można go piec, smażyć, grillować i marynować. Ze względu na delikatny smak przyrządza się z niego tatara.
Oszczędzaj z Dominikiem
Dzięki naszej karcie będziesz płacił mniej za codzienne zakupy! Z Kartą Stałego Klienta możesz kupować taniej wysokiej jakości mięso i wędliny.
Znajdź najbliższy sklep
Nasze sklepy znajdują się w kilku miejscowościach min. w Gdyni, Rumi, Redzie i Wejherowie. Sprawdź, czy w Twoim sąsiedztwie jest już Dominik Mięsny.