Krakowska sucha

Wędliny

Rodzaj obróbki

Kiełbasa gruborozdrobniona parzona wędzona

 

Skład

100g produktu wyprodukowano ze 106g mięsa wieprzowego i 11g mięsa wołowego, Mięso z rozbioru szynki, boczku i łopatki wieprzowej oraz łopatki wołowej.    

Charakterystyka smaku

Proces wędzenia i suszenia oraz użycie charakterystycznych przypraw nadaje kiełbasie niepowatarzalny smak i zapach.

 

Przeznaczenie

Pokrojona na cienkie plasterki jest doskonała na kanapki. Równie wyśmienicie smakuje jako samodzielna przekąska. Obróbka termiczna zapewnia długotrwałą świeżość produktu, szczególnie polecany w podróży.


Oszczędzaj z Dominikiem

Dzięki naszej karcie będziesz płacił mniej za codzienne zakupy! Z Kartą Stałego Klienta możesz kupować taniej wysokiej jakości mięso i wędliny.

Zarejestruj kartę

Znajdź najbliższy sklep

Nasze sklepy znajdują się w kilku miejscowościach min. w Gdyni, Rumi, Redzie i Wejherowie. Sprawdź, czy w Twoim sąsiedztwie jest już Dominik Mięsny.

Znajdź najbliższy sklep

Strona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...